marți, 27 septembrie 2011

Sandale Merrell si Teva

Salut stiu ca nu am mai postatd e mult dar promit ca voi posta in fiecare zi cate ceva nou de acum in acest blog . Am deschis acest blog pentru a scrie despre sandale cuma r trebui ele purtate , ce firme produc aceste sandale , de unde este mai bine sa cumparati , la toate aceste intrebari sper ca va voi da raspunsul .

Astazi vreau sa scriu despre marcile de sandale care imi plac mie si pe care vi le recomand si voua . Una dintre aceste marci este Merrell , aceasta companie care fabrica sandale de multa vreme isi are originile in America . Aceast brand , cei drept este un brand in industria sandalelor de trekking si de sport , ofera o gama larga de sandale atata pentru copii femei dar si barbati . Sandalele lor sunt de inalta calitate si majoritatea sunt facute din piele . P e internet nu am intalnit multe magazine care sa aiba la vanzare aceste sandale , dar am unul peste care am dat si care are pot spune o gama larga de sandale Merrel , adresa acestuia este Sandale . Iata cateva modele de sandale de la ei care mi s-au parut mie interesante :Descriere: sandale de dama
Material: piele
Talpa: EVA, QForm, Air Cushion
Legare: sistem universal de prindere
Culoare: black
Stare: nou, in cutie originala
Calitate: cal. I
Marca: Merrell
Site producator: www.merrell.com
Utilizare: timp liber, plaja
Garantie: 90 zile

Deci din descrierea lor reiese ca sandalelel sunt din piele si sunt la un super pret doar 189 lei , foarte bun pretul spun eu . In plus vad ca ofera si 90 de zile garantie deci ce sa ma asteptam ar trebui sa le cumparam cat mai repede . Aceste sandale cred ca ii plac fiecarei domnisoare si doamne voi ce credeti despre ele ??
Va astept cu comentarii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu