miercuri, 15 iunie 2016

Incaltaminte online Piele

Magazinul virtual are ca scop prezentarea și vinderea unor produse. Există posibilitatea realizării unor magazine virtuale pe platforme e-commerce software liber ca de exemplu: Open Cart, Magento, Woocommerce, Presta Shop.

Majoritatea comercianților mari, corporațiile sau brandurile, își dezvoltă propriile departamente de programare web și își creează magazine virtuale folosind soluții e-commerce avansate. Din această categorie amintim: Adidas, Puma, Boss, Nike etc. Astfel de magazine virtuale prezintă o multitudine de instrumente care ajută userii/clienții să ia decizii importante cu privire la comenzile lor.

Magazinele online avansate au CRM-uri, sisteme de management al clienților. Astfel, magazinele online identifică clienții noi, sau clienții fideli. Majoritatea magazinelor online oferă discounturi clienților fideli, discounturi care se pot face direct, printr-o reducere de preț sau printr-un cupon procentual(de exemplu 10% reducere) sau numeric(de exemplu -40 lei).

De cele mai multe ori cea mai mare provocare pentru un magazin online este câștigarea încrederii clienților.

Cu siguranță nu există caracteristici universale sau opțiuni de design care să garanteze succesul unui magazin online, însă există numeroase elemenete esențiale de care trebuie ținut cont la crearea unui magazin online.



Incaltamintea contemporana, variaza foarte mult in stil, complexitate si costuri.Încălțămintea este denumirea generică a tuturor produselor care sunt confecționate special pentru acoperirea și protecția labei piciorului.Icaltamintea apara picioarele nu doar de oscilatiile de temperatura, ci si de franturile mecanice externe, de lovituri etc. Incltamintea trebuie sa asigure o libertate totala in miscare. De aceea trebuie ca ea sa corespuna cu forma estetica a piciorului. Sub influienta purtarii permamente a incaltamintei incorect cusute (inguste, stramte, ce apasa la ridicarea talpii) sufera de la inceput partile moi a piciorului, apoi scheletul talpii. Degetele deseori se apasa unii pe altii, iau o forma incorecta, se dezvolta picior plat si alte shimbari ale talpii.Fie că o cumpărăm din necesitate sau pentru că nu ne mai putem lua gândul de la ea și TREBUIE, dar absolut TREBUIE să luăm o anumită pereche de pantofi/ghete/teniși/botine (right, girls?), încălțămintea nu lipsește din garderoba noastră. Bine, poate doar atunci când mergem la mare și lăsăm apa și nisipul să ne gâdile tâlpile simultan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu